Wij raden U aan zoveel mogelijk online een afspraak te maken om lange wachttijden aan de telefoon te vermijden. We kunnen jammer genoeg géén nieuwe patiënten meer aannemen, met uitzondering voor inwonende familieleden (hiervoor kan u telefonisch contact opnemen). 


De patiëntenstop is niet van toepassing voor laserbehandelingen, peelings, radiofractionele microneedling en cryolipolyse. Deze worden door An, onze verpleegkundige uitgevoerd onder supervisie van de dermatologen.                 Gelieve hiervoor steeds telefonisch contact op te nemen voor een afspraak.

Ook Dr. De Clerck neemt nog nieuwe patiënten aan.

Afspraken voor Dr. De Clerck dienen rechtstreeks te gebeuren via haar website. http://www.be-un.be


Indien u uw afspraak niet kan nakomen, gelieve dan minstens 24h op voorhand te verwittigen. Dit kan per telefoon (02 360 17 09), email (eb.cinilcuoy4@ofni ) of per SMS (0486 67 49 44)


U kan ons telefonisch bereiken op het het telefoonnummer 02/360 17 09 op volgende dagen:

 maandag:   9.00 -12.00u   en 14 - 16u   

 dinsdag:      9.00 -12.00u

 woensdag:  9.00 -12.00u    en 14 - 16u 

 donderdag: 9.00 -12.00u

 vrijdag:        9.00 -10.00u


De online agenda laat enkel toe een afspraak te maken voor een raadpleging. Voor heelkundige ingrepen, allergietesten, laserbehandelingen en botox behandelingen, gelieve ons telefonisch te contacteren. Deze zaken nemen immers wat meer tijd in beslag en zo kunnen wij de nodige tijd hiervoor voorzien.


Komt u met 2 of meerdere personen, gelieve dan ook 2 of meerdere afspraken vast te leggen. Dit laat ons toe georganiseerd te werken en ervoor te zorgen dat niet alleen u, maar ook de personen na u op hun uur van afspraak kunnen gezien worden.


Voor dringende problemen kan er een snelle afspraak bekomen worden, gelieve ons dan telefonisch te contacteren zodat wij U zo spoedig mogelijk kunnen helpen.


Er kunnen geen afspraken per email worden gemaakt. Dit is enkel telefonisch of online. 


Wij danken u voor uw begrip en medewerking.