Wij beschikken over een Cutera XEO platform. Deze laser is een combinatie van de nieuwste laser en flitslamp technologie.

Huidverjonging : De Limelight heeft het voordeel dat de huidtint en oppervlakkige onvolkomenheden die samengaan met ouder worden en zonschade worden verbeterd. Het is ideaal voor het gelaat, de hals en decolleté met rode huid, telangiëctasie (kleine adertjes) of bruine vlekken.

Couperose, spataders :  De YAG laser combineert de ideale lasergolflengte met de meest flexibele parameters en biedt zo een superieur lasersysteem voor de bloedvaten. Het systeem kan een grote verscheidenheid aan bloedvaten effectief behandelen, van kleine adertjes in het gelaat, hemangiomen (bloedblaren) op het lichaam, tot grotere aders in de benen, met voortreffelijke resultaten.

Permanente ontharing : Het Prowave ontharingssysteem maakt gebruik van een programmeerbaar en specifiek lichtspectrum voor de permanente reductie van haar. Door gebruik te maken van de meest recente technologie kunnen patiënten met diverse huidtypes zeer snel en efficiënt behandeld worden. Het gekoelde handstuk verhoogt het comfort en minimaliseert de mogelijke neveneffecten.