Laser voor pigmentvlekken & huidverjonging


De XEO Cutera Limelight is een geavanceerd medisch lasersysteem dat wordt gebruikt voor huidverjonging en het verminderen van pigmentvlekken, roodheid en kleine aders. Met behulp van gepulseerd licht worden onregelmatigheden in de huid aangepakt, waardoor een egale en stralende teint wordt bevorderd. Deze behandeling is geschikt voor verschillende huidtypes en vereist over het algemeen weinig tot geen hersteltijd.


 Prijs

 gelaat: 195€                         hals:  100€                             handruggen: 160€       decolleté: 200 €                   rug: 400 €
 gelaat + hals: 250€              gelaat + decolleté: 350 €


Couperose of spataders


Wij beschikken over 2 verschillende laser om roodheid en vasculaire letsels te behandelen.


De KTP-laser, is een krachtig medisch lasersysteem dat wordt gebruikt voor diverse huidaandoeningen en cosmetische behandelingen. Deze laser zendt groen licht uit met een golflengte van 532 nanometer, wat ideaal is voor het behandelen van vasculaire aandoeningen zoals spataders, rosacea en bloedvat-geassocieerde huidverkleuringen. De KTP-laser werkt door selectief de bloedvaten te raken zonder het omliggende weefsel te beschadigen waardoor het een effectieve en veilige optie is voor het verbeteren van de huidconditie.


De YAG-laser, met zijn golflengte van 1064 nanometer, wordt vaak gebruikt voor de behandeling van bloedvaatjes op de huid. Door selectief te richten op het hemoglobine in de bloedvaatjes kan de YAG-laser effectief kleine spataders, teleangiëctasieën (spider naevi) en andere vasculaire laesies verwijderen. Deze behandeling biedt vaak snelle en zichtbare resultaten met minimale bijwerkingen en hersteltijd.


 Prijs

 gelaat: 175€   
 venous lake/ spider: 100 €   
 varices: 165 € per 30 min


Ontharing


Met geavanceerde technologie bieden wij een snelle, veilige en effectieve manier om ongewenst haar te verwijderen.
De laser werkt door geconcentreerde lichtpulsen uit te zenden die door het pigment in de haarzakjes worden geabsorbeerd. Dit proces vernietigt de haarzakjes, waardoor de haargroei wordt vertraagd of gestopt. Ontharingslaserbehandelingen zijn effectief op verschillende delen van het lichaam, waaronder benen, oksels, bikinilijn en gezicht. Ze bieden langdurige resultaten waardoor regelmatig scheren, waxen of epileren overbodig wordt. 

Voor een optimaal resultaat zijn meerdere sessies nodig, afhankelijk van het haartype, de haarkleur en de te behandelen zone.


 Prijs per sessie

  oksels: 120 €                     bikini: 150    €                      bovenlip + kin: 80 €       
  bovenlip: 50 €                    kin: 50 €                              kin + hals: 80 €
  baardstreek: 120 €            buiklijn: 50 €                        tepelhof: 50 €                    vingers: 50 €                      tenen: 50 €
  onderarmen: 150 €            bovenarmen: 150 €            armen volledig: 250 €
  onderbenen: 250 €            bovenbenen: 200 €            benen  volledig: 400 €
  onderrug: 150 €                 bovenrug: 150 €                 rug volledig: 300 €
  borstkas mannen: 200 €