Dr. Benedikte Meyns

Dr. Meyns volgde haar opleiding geneeskunde aan de Vrije Universiteit Brussel waar ze afstudeerde met grootste onderscheiding.

Nadien heeft ze zich verder gespecialiseerd in de dermatologie met opleidingen in binnen -en buitenland.

Dr. Meyns is geaccrediteerd en niet geconventioneerd en is lid van de Koninklijke Belgische Vereniging van Dermatologie en Venereologie.

Dr. Sanne Gielen

Dr. Gielen studeerde met grote onderscheiding af aan de Katholieke universiteit van Leuven, waarna ze haar specialisatie voor dermatologie vervolledigde onder leiding van Prof. Gutermuth aan het UZ Brussel.

Ze deed oa. stage op de dienst interne geneeskunde in het UZ Brussel en op de dienst dermatologie in het UZ Leuven.

Dr. Gielen is geaccrediteerd en niet geconventioneerd en is lid van de Koninklijke Belgische Vereniging van Dermatologie en Venereologie.

Dr. Valérie Vandersleyen

Dr. Vandersleyen behaalde haar diploma geneeskunde met grote onderscheiding aan de Vrije Universiteit Brussel. Nadien volgde ze haar specialisatie in de dermatologie in het UZ Brussel, het UZ Antwerpen en de University Clinic of San Francisco. 

Dr. Vandersleyen is geaccrediteerd en niet geconventioneerd en is lid van de Koninklijke Belgische Vereniging van Dermatologie en Venereologie. en van de European Association of Dermato-Oncology.