Dermatologie

Dr. Benedikte Meyns

Dr. Meyns volgde haar opleiding geneeskunde aan de Vrije Universiteit Brussel waar ze afstudeerde met grootste onderscheiding.

Nadien heeft ze zich verder gespecialiseerd in de dermatologie met opleidingen in binnen -en buitenland.

Dr. Meyns is geaccrediteerd en niet geconventioneerd en is lid van de Koninklijke Belgische Vereniging van Dermatologie en Venereologie.

Dr. Sanne Gielen

Dr. Gielen studeerde met grote onderscheiding af aan de Katholieke universiteit van Leuven, waarna ze haar specialisatie voor dermatologie vervolledigde onder leiding van Prof. Gutermuth aan het UZ Brussel.

Ze deed oa. stage op de dienst interne geneeskunde in het UZ Brussel en op de dienst dermatologie in het UZ Leuven.

Dr. Gielen is geaccrediteerd en niet geconventioneerd en is lid van de Koninklijke Belgische Vereniging van Dermatologie en Venereologie.

Dr. Valérie Vandersleyen

Dr. Vandersleyen behaalde haar diploma geneeskunde met grote onderscheiding aan de Vrije Universiteit Brussel. Nadien volgde ze haar specialisatie in de dermatologie in het UZ Brussel, het UZ Antwerpen en de University Clinic of San Francisco. 

Dr. Vandersleyen is geaccrediteerd en niet geconventioneerd en is lid van de Koninklijke Belgische Vereniging van Dermatologie en Venereologie. en van de European Association of Dermato-Oncology.


An De Ro

An is verpleegkundige en heeft zich toegespitst op behandelingen voor huidverbetering zoals medische peelings en microneedling. Daarnaast doet ze in onze praktijk ook bepaalde laserbehandelingen: voor oa. huidverjonging of pigmentatieproblemen en de ontharingslaser. 


Esthetisch arts


Dr. Anna De Clerck

Dr. Anna De Clerck is niet-chirurgisch esthetisch arts en runt haar eigen praktijk Be Unique Esthetic Clinic (www.be-un.be).

Ze is expert in behandelingen met esthetische injecties en tegen haaruitval. 

Dr. Anna De Clerck behaalde haar Master in Geneeskunde aan de Medische Universiteit van Moskou en specialiseerde zich daar verder in oogheelkunde. In België behaalde ze vervolgens ook een Master in Geneeskunde aan de Universiteit van Gent. 

Dr. Anna De Clerck focust zich binnen de Algemene geneeskunde op Esthetische geneeskunde en Haartransplantaties, waar ze regelmatig deelneemt aan geselecteerde internationale medische congressen en workshops om op de hoogte te zijn van de nieuwste innovaties. 

Dr. De Clerck is lid van Belgische Vereniging Esthetische Geneeskunde en Lasers. 

Ze is trainer-expert bij Fillmed, Stylage Bo-Medical, InMode. 

Afspraak maken is mogelijk via de website: www.be-un.be

Reumatologie


Dr. Inge Van Tilt

Praktijkmanager


Sabrina Vandenbrande

Sabrina Vandenbrande werkt als praktijkassistente. U kan bij haar terecht voor het maken van een afspraak, maar ook met al uw vragen. Zij zal U steeds zo goed mogelijk helpen en zo nodig raad vragen aan de dokters.